Cilles blå bog

Mit navn er Cille. Jeg er 22 år gammel og går på pædagogseminariet på UCSYD. Jeg kommer fra Kolding omegnen og bor nu i Kolding.

Det bedste ved uddannelsen/skolen
Fantastisk stemning, man kender hinanden på kryds og tværs, dygtige og kompetente undervisere. Desuden kan kantinedamerne bare lave de lækreste snitter (smørrebrød)

Derfor skal du vælge at læse i Kolding som studieby
Kolding er en lille storby, her er plads til alle. Der findes mange forskellige muligheder som studerende i Kolding. Du skal desuden også vælge at læse i Kolding, da det er billigere end de helt store byer!

Dette må du ikke gå glip af
Kaffekvis på Tobbers hver torsdag! Så hyggeligt, studievenlige priser samt den bedste atmosfære! Pssst…deres cheesecakes er virkelig gode!

Her får du byens bedste tilbud
Hvis man en pige og har lyst til at forkæle sig selv og sin garderobe vil jeg anbefale Pixie Nova, altid gode tilbud at jage! Hvis du er fyr, kunne det jo være, at der var en lille ”bare-fordi” gave til kæresten.

Bonusinfo
Flere af byens virksomheder holder sommetider lagersalg, hvor man kan gøre sig en god handel. Eksempelvis holder Bianco og Gabba lagersalg. (Bianco holder det i den kommende weekend, 3., 4. og 5. Marts)

Her får du byens bedste kop kaffe
Jeg drikker kun kaffe – hvis jeg kan få en halvliter mælk i kaffen, og det er sjældent muligt, så derfor foretrækker jeg the – den bedste the jeg har fået i Kolding har været på Two Maidens.

Mit hemmelige skjulested i Kolding
Helt klart plovfuren. Jeg ELSKER stedet. Det tager 10 minutter at gå derhen fra bymidten, når man når frem, befinder man sig i en oase af skøn natur og dyreliv.

Et tip til nye studerende
Lej en kano med dine nye studievenner og ha’ en hyggelig dag! Det kunne evt. være ved Kolding spejder. (Der er flere steder i Kolding der også lejer kanoer ud).