Jons blå bog

Mit navn er Jon Tvilum jeg er 25 år gammel og studerer på Designskolen Kolding.

Det bedste ved uddannelsen/skolen
Det bedste ved skolen ved skolen er at jeg kan få lov til at arbejde kreativt i en kombination hvor jeg både bruger mine hænder og mit hoved. Jeg har muligheden for at styre mine opgaver i den retning som jeg finder mest interessant og det er netop denne kombination som gør at min skolegang og fritidsinteresser flyder sammen.

Derfor skal du vælge at læse i Kolding som studieby
Jeg er blevet overrasket over Kolding som studieby. Det er ikke verdens største by, men det er gået op for mig at der er alt hvad jeg skal bruge. Her kan du få alt fra en god københavnerstang (ynglingsdrinken) på Pitstop (ynglingsdansestedet) til en god workout session i danmarks hyggeligste klatreklub, hvor folk både er imødekommende og vanvittigt dygtige til at klatre. Noget andet der er specielt ved Kolding er at der er et lidt tættere sammenhold studerende imellem fordi stort set alle er tilflyttere. Der er en anden åbenhed end jeg før har mødt. På designskolen er det hurtigt kommet et familieagtigt sammenhold der er utrolig dejligt og trygt.

Her får du byens bedste kop kaffe - og byens bedste tilbud
Den bedste kaffe drikkes i Tobbers bløde stole, der omfavner en efter en lang studiedag - her er det også hyggeligt at tage hen med studiekammerater når den står på tegneopgaver. Både deres øl og kaffe er på top 2 over de billigste  byen kun overgået af tankens studiekaffe til en 10’er.

Dette må du ikke gå glip af
Et must når du er i Kolding (aka slicetown) er at prøve en rulleslice - drøn lækkert hvis man er til snask. Hver anden torsdag er der mulighed for at få Croquis undervisning til en 50’er på Brændkjærskolen. Et fedt tilbud hvor der kommer folk i alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Mit hemmelige skjulested i Kolding
Mit hemmelige skjulested er paradisbugten. Det bruger jeg i sommerhalvåret som tilflugtssted når jeg trænger til lidt sindsro.

Bonusinfo
Et lille tip til nye tilflyttere er at kigge ned forbi Folkebiksen som er en genbrugsforretning hvor man kan få fingre i fede retro møbler.

Jon Studieambassadør