Mies blå bog

Jeg hedder Mie Schmidt, er 28 år og læser Multimediedesign og Kommunikation på IBA i Kolding. Ved siden af mit studie arbejder jeg som kunstner under navnet Meei by Mie Schmidt.

Det bedste ved uddannelsen/skolen 
Det er helt klart de mange muligheder der er for den enkelte studerende, hvis altså den studerende selv er opsøgende og viser engagement både i undervisningen og uden for skolen.

Derfor skal du vælge Kolding som studie by
Kolding er en lille storby, det betyder at vi kommer hinanden ved og at der er plads til nærvær. Det er ikke helt usandsynligt, at du kender navnet på din "pizza pusher” eller at du kan bestille “det sædvanlige” på din yndlings café.

Dette må du ikke gå glip af i Kolding
Kolding Kulturnatt. Den omkringliggende natur (Marielundskoven, Sdr. Stenderup halvøen og Kolding fjord).

Her får du byens bedste måltid
Rafaels.

Her får du byens bedste kop kaffe
Vejerboden på havnen i Kolding.

Mit hemmelige skjulested i Kolding 
Når jeg har haft en lang dag på studiet eller bare trænger til at komme væk fra byens larm, så cykler jeg altid ud til Fjordbadet. Her er der både plads til at slikke sol, nyde en medbragt sandwich og hoppe en tur i havet.

Et tip til nye studerende i Kolding 
Engagere dig i Koldings studieliv! Meld dig som frivillig, deltag i et event eller støt op om de mange arrangementer der jævnligt bliver afholdt. Der er kun én som kan gøre din studietid fantastisk - og det er dig!