Lises blå bog

Jeg hedder Lise Wedege og er en 21-årig ”Designkultur og økonomi”-studerende på 2. semester på Syddansk universitet

Det bedste ved uddannelsen/skolen
Først og fremmest har SDU Campus Kolding det mest fantastiske studiemiljø, med sine smukke og behagelige omgivelser perfekt for læring og fællesskab. Derudover gør skolens fredagscafé Café Ubåden og Festudvalget sit, for at vi på studiet kan mødes på kryds og tværs af uddannelser og årgange.

Derfor skal du vælge at læse i Kolding som studieby
Kolding er virkelig studievenlig – både når det kommer til økonomien, hvor pengene rækker sig langt ud på måneden, samt de mange oplevelser der er for de studerende. Du skal ikke være bange for mangel på events - der sker altid noget!

Dette må du ikke gå glip af i Kolding
Sommerens fest og farver i forbindelse med Kulturnatten og StudieRock, som kickstarter studiestarten. Til vinter er Kolding dækket af magiske lysoplevelser til lysfestivallen – don’t miss out!

Her får du byens bedste tilbud
Byens genbrugsbutikker er et sikkert hit! Det er en oplevelse i sig selv at gå på opdagelse i gamle ting og sager, mens man støtter et godt formål. Ellers udnytter jeg selv Trapholts tilbud om gratis adgang til museets udstillinger onsdag aften mellem 17-20.

Her får du byens bedste kop kaffe
Torsdag aften kl. 20 findes den hyggeligste og billigste kop til Kaffekvis på Tobbers Kaffebar. Ellers er varm kakao på Café Kridt et sikkert hit!

Mit hemmelige skjulested i Kolding
Om sommeren er en cykeltur til Rebæk Strand eller Fjordbroen fabelagtig, ellers står den på en gåtur gennem Marielundsskoven i efterårets smukke farver.

Et tip til nye studerende i Kolding
Kom ud og udforsk byen med dine medstuderende – brug det gule kuponhæfte fra Studieby Kolding til at komme godt i gang - Good luck!