En dag som studerende

Mine morgner starter ofte meget forskelligt. Enten har jeg rigtig god tid, så kan jeg finde på at lave en omelet, bananpandekager eller juice. Men sandheden er at jeg elsker at sove længe (faktisk har jeg altid 4-6 alarmer sat til, og min kæreste hader mig for det, sorry!!) Og med de stressede morgner, bliver det til havregrød i mikroovnen, en halv kop the og tøjskabet liggende på hele soveværelsesgulvet. Det må være starten på en dag som studerende for mig.

Cille morgenmad 334

Som studerende på UCSYD, foregår næsten alt undervisning på hold, og det er jeg rigtig glad for. Jeg sætter stor pris på at have en klasse, som er min tryghed. Vi er desuden også kun 28 studerende – det er ikke på alle videregående uddannelser her i Kolding, at man har holdundervisning og kun er omkring 28.

Jeg har ofte min kalender liggende på mit bord – så jeg er klar til at tjekke hvis min chef skulle sende en sms om jeg kan arbejde, eller mine søde veninder invitere på kage og the.

Cille computer

En stor del af min tid som studerende bruger jeg på at arbejde – jeg har faktisk rigtig svært ved at sidde stille en hel eftermiddag og aften. Lige for tiden har jeg 3 jobs – dog er det ene frivilligt i Gademix, som er et værested for børn og unge i sydvest kvarteret her i Kolding. Jeg bliver tit spurgt – hvorfor pokker vil du arbejde frivilligt; hvor til jeg svarer ”som frivillig får du ALT andet end løn”, og det er fint med mig!

Nedstående billede er et projekt Gademix har lavet, du kan læse mere om det her. Et meget spændende projekt som jeg fulgt tæt.
Cille maleri 334

Der er flere dele af at være studerende der er vigtige, men det sociale på UCSYD, vil jeg ikke bytte ud for noget andet. Det er så vigtigt for mig, at have nogle søde og venlige studiekammerater, at det så er endt med at blive rigtige gode veninder, er en anden sag. Jeg prioritere det sociale højt – nogle gange drejer tiden sig om studieopgaver, andre gange er det kage på Tobbers, men ligegyldigt hvad, værdsætter jeg det meget højt!

Cille gruppe billede 334 i højden

Efter en lang dag med skole, arbejde og lektielæsning skal jeg også huske at slappe af – min the og jeg går hånd i hånd gennem hele dagen, og selvfølgelig skal dagen også afsluttes således – dette må være mit pusterum, som er vigtigt efter en dag med en masse informationer. Nogle gange bukker jeg under, og ender i slikskabet frem for en lækker banan.

Cille banan 334