Torsdagstest: Slots og Skitse

I denne uge har studieambassadørerne testet croquis-arrangementet Slots og Skitse. Læs deres anmeldelse lige her! 

slots skite square

Vi testede Slots og Skitse onsdag den 1. marts. Slots og Skitse er for alle, som har lyst til at tegne, uanset baggrund eller erfaring. Croquis er en tegnestil, hvor det gælder om hurtigt at skitsere det du ser foran dig. Den aften vi testede Slots og Skitse arrangementet var der ikke croquis-underviser eller levende modeller. Vi skulle lave tempo tegning, podie tegning og farvelægge Koldings største malebog. 

Vi sad tæt sammen oppe under kvisten i Nicolai bygningen, mens regnen stille trommede på ruderne. Vi var ca. 35 mennesker i alle aldersgrupper der var med til eventen.

malebog sqaure

Arrangementerne er typisk gratis - medmindre der kommer en croquisunderviser, så koster entréen 20kr. Slots og Skitse finder sted flere gange om året oppe under taget i Nicolai bygningen (på øverste etage over biografen).

Slots og Skitse er drevet af 5 frivillige studerende fra Koldings uddannelsessteder og de får støtte fra bl.a. Kolding Kommunes kulturpulje, Nicolai Kultur og Studieby Kolding. Lige til det event vi deltog i havde Tobbers sponset gratis kaffe til alle deltagerne. 

Studieambassadørernes anmeldelser 

Lises anmeldelse: ”Et arrangement som kreative sjæle ikke kan andet end at juble over! Her mødes byens folk på kryds og tværs af aldersgrupper til en aften fyldt med Slotsøl, kage og en god omgang tegning, der inspirerer og udfordrer. Mere af det, tak!”

Lise til slots og skitse

 

Jons anmeldelse: "Drøn hyggeligt arrangement med god atmosfære, som omfavner tegneglade mennesker på alle niveauer.”

jon square 334

 

Mies anmeldelse: ”Super hyggeligt arrangement hvor kreativiteten kan flyde frit. Her er der plads til alle uanset alder, baggrund og erfaring. Det er ikke sidste gang, I ser mig til Slots og Skitse.” 

Mie til slots og skitse