Mandagsmuligheder

Cille har samlet de 5 bedste studierabatter i Kolding - læs med og få et par gode staldtips til hvordan du får pengene til at række længere. 

 

Det er ikke altid, at der er så mange penge at gøre godt med som studerende. Derfor er det altid lækkert med studierabat - og der faktisk mange steder i Kolding du kan få lidt i rabat. Jeg har lavet en top 5 over de bedste studierabatter til dig!

 

Top 5 over studierabatter i Kolding:

1. Balzer Coiffeur
Balzer Coiffeur giver 20 % i studierabat. Ejeren Kim er super god til lige at fange hvad du mener. Jeg var for nyligt på besøg hos ham og knipsede lige et par før-og-efter-billeder. Jeg synes selv at resultatet er blev rigtig godt. Mere information finder du her.

 Cille før foto

 Cille efter foto

2. Muums

Mad skal der også til! Skal du vælge et sundere alternativ er Muums være et godt bud. Her kan du vælge mellem sandwich, juice, bland-selv salat eller en lækker brunch. Du kan dog kun få brunch oppe i Kolding Storcenter. Muums giver 10 % i studierabat.

 Cille mums brunch

3. Humac
Som studerende forventes der ofte at du har en computer eller ipad - og det kan hurtigt blive een dyr fornøjelse. Derfor vil jeg anbefale Humac, når du skal købe nyt udstyr - de giver nemlig 6% i studierabat på køb af computere.

Cille computer

4.Koldinghus
På Studieby Koldings instagram, kunne du i går se at Lise var forbi slottet Koldinghus. Koldinghus rummer megen historie og er en af Koldings store attraktioner – som studerende får du 50 % på indgangen.

Lise på Koldinghus

5. Hvis du bare trænger til en hyggelig eftermiddag eler aften med dine studiekammerater, kæreste, familie eller andet – kunne Josi Sushi være en mulighed. Du får du 10 % i studierabat på Josi Sushi.

Her var blot min top 5 over studierabatter der findes i Kolding - dog findes der mange andre steder hvor der er studierabat, tjek evt. studiebyens liste lig her.