Torsdagstest: Kaffekvis på Tobbers Kaffebar

I denne uge har vi testet Kaffekvis på Tobbers Kaffebar. Det er et arrangement som jævnligt afholdes, hvor x-antal tilmeldte hold quizzer mod hinanden i et bestemt emne. Det er gratis at deltage og der er altid mange, som kæmper om den famøse hovedpræmie bestående af et gavekort til Tobbers, samt en plads på vinder væggen.

 

kaffekvis test

Den aften vi testede Kaffekvis på Tobbers, var emnet ”The Oscars”. Spørgsmålene ville altså på en eller anden måde være forbundet til den præstigefyldte Oscar uddeling. Der var 14 hold i alt, som hver havde et kreativt holdnavn. Vi valgte at kalde vores hold for ”Tigermisserne”. Som aftenen skred frem og de 20 spørgsmål langsomt blev læst op, blev vi mere og mere sat af sporet. Sværhedsgraden af spørgsmålene var højere end vi havde paratviden til, og vi endte derfor med, at dele sidstepladsen med holdet bag baren. Det gjorde absolut ingenting for den hyggelige stemning, de bløde sofaer og de lækre kager opvejede vores nederlag.

kaffe kvis 1

Alt i alt er Kaffekvis på Tobbers et super hyggeligt arrangement, som der er god opbakning omkring. Hvis du går efter sejren, kan det være en god idé at læse op på ugens emne, for du kommer til at kæmpe mod stamholdene for hovedpræmien.

kaffe kvis