Tips og Tricks

Studieambassadør Mie har lavet en liste med sine favorit genbrugs-pushere i byen. 

Genbrug – Kolding har rigtig mange fine genbrugsbutikker placeret både i centrum og lidt væk fra centrum. Det er bl.a. Røde kors, Blå kors, Folkebiksen, Kirkens korshær, Folkekirkens nødhjælp osv. Her er der altid gode muligheder for at købe andres guld for lommepengene. Mine favoritter er IGEN genbrug på Olaf Ryes gade 7D og Røde kors genbrugsbutik på Kløvervej 33.

Mie tips og trick

Fælles klædeskab – På Agtrupvej 125 ligger Frk. Holm. Det er en butik hvor du som medlem kan komme og bytte dit tøj, så tit du har lyst og så meget som du vil. Det koster 149 kr. i måneden.

Byttemarkedet – To gange om året afholdes der byttemarked på Nicolai Scenen. Her kan man komme og afleverer sit tøj og tage noget andet tøj med hjem i bytte. HELT GRATIS! Næste byttemarked er d. 1.-2. April 2017.

3 Mie tips og tricks

Secondhand butikker – Kolding har bl.a. to rigtig sprøde secondhand butikker. Den ene hedder ZAPPA. Den var førhen en fysisk butik placeret på Haderslevvej, men den er i dag blevet til en webshop, hvor de sælger alle deres lækre retro og vintage sager. Den anden hedder Charlie’s Second Hand. Den er placeret på Agtrupvej 85 og her kan du købe en masse lækkert secondhand mærkevarer tøj.