En aften i kunstens tegn

Jeg elsker kunst. Jeg elsker design. Derfor læser jeg også ”Designkultur og økonomi” på Syddansk Universitet. Ved at fordybe mig i kunst og design finder jeg ro – det er mit fristed og pusterum.

Lise trapholt A
Vi som studerende i Kolding er så heldige, at være beriget med Trapholts kunst og kultur. En frisk cykeltur til Æblehaven 23 ved Strandhuse sætter ikke en stopper for en fabelagtig museumsoplevelse.

Lise trapholt B

Utallige gange har jeg vandret gennem museets gange og beundret de skiftende udstillingers forskellige problemstillinger og udtryk, de faste klassikere, samt Arne Jacobsens sommerhus.

Lise trapholt c

Lige pt. kan du se udstillingerne ”Instant Icon”, om ikoniske kreationer, ”Anklaget” om kunst og design i retten, ”DIN udstilling” hvor man selv kan kuratere sin egen udstilling med værker fra Trapholts udstilling, samt den helt nye udstilling ”Think Bigger” med værker af Michael Kvium.

Lise trapholt d

Der er åbent fra tirsdag til søndag fra 10-17, men onsdag er en helt særlig aften; denne dag holder Trapholt åbent til 20.00, og der er fra kl. 17 gratis adgang til museet. Hvis onsdag ikke passer ind i din stramme studiekalender, så frygt ikke; der er 50% for studerende på indgangen, som du derfor kan få adgang til den nette sum af 55 kr. Desuden er der altid fri adgang til museet for designstuderende; dette gælder både studerende på Designskolen Kolding og Designkultur- og Designkultur og økonomi- studerende på SDU. Dette er et tilbud du ikke vil gå glip af!