Torsdagstest: Kolding Klatreklub

Sidste torsdag stod vi 3 friske studieambassadører klar på nye udfordringer. Denne gang skulle vi teste Jyllands største indendørs klatrehal; Kolding Klatreklub, beliggende i Volkerts fabrikker i Dalbygade 40N.

 

Klatreklub 1

Kolding Klatreklub er en frivillig forening, som tilbyder klatring og bouldering for deres medlemmer. Første torsdag i hver måned kan man afprøve klubbens faciliteter fra kl. 18.00-19.15. Her kan 6 personer efter først-til-mølle princippet få fornøjelsen en prøveklatring med instruktør for 50 kr.

klatreklub8

Der er virkelig meget plads i hallen, som er udstyret med mange forskellige muligheder; bl.a. en 13 meter høj klatrevæg med flere mulige ruter i forskellige sværhedsgrader, flere hundrede kvadratmeter boulder med overhængende tag, mantel områder og højde på 4,5 meter, samt et hyggeligt loungeområde, hvor man kan mødes med nye mennesker og drikke en kop kaffe mellem klatringerne.

Klatreklub 2

Sådan har 2 studieambassadører anmeldt Kolding Klatreklub:

Cilles anmeldelse:
”Da vi var forbi Kolding klatreklub, blev vi taget godt imod af instruktørerne. Jeg fik lov at starte, og glemte vidst at fortælle at jeg lider lidt af højde skræk, men jeg kom da et par meter op. Det var faktisk ret sjovt! Man behøver jo heller ikke nå til toppen første gang
Efter min tur blev det Jon og Lises tur - de klarede det så godt. Efterfølgende sad vi i sofaerne i klubben og kiggede på alle de andre klatre - der var virkelig nogle der havde øvet sig i længe kunne man se. Det var i øvrigt rigtig hyggeligt med sofaerne, det var her man kunne chille med sine venner! Atmosfæren i klubben var rigtig god og jeg havde en følelse af at alle klatrene havde et rigtig godt sammenhold og fællesskabet var i top.
Jeg vil klart anbefale Kolding klatreklub, hvis man er til højder, hyggeligt samvær med vennerne og klar på at udfordre sig selv”

Klatreklub 3

Lises anmeldelse:
”Kolding Klatreklub modtog os med varme arme og udfordrede os i deres fantastiske faciliteter. En 13 meter høj klatrevæg stod og så meget skræmmende ud, og det lykkedes heller ikke. Men det var en fed oplevelse, hvor man følte sig i sikkerhed, på trods af at hjertet bankede derudaf når man kiggede ned fra højderne, for at se hvor man skulle placerer sine fødder. Klatreklubben osede af fællesskab og god stemning, hvor man mødtes for at udfordrer sig selv og andre, og for at lære noget nyt.”

klatreklub 6

Hvis man har lyst til at stifte bedre bekendtskab med klatring, kan man blive medlem af klubben for den nette sum af 125 kr./md. Hvorefter det er gratis at tage sikringskurser og deltage i de forskellige holdtræningstilbud; juniorhold, crossfit-klatring, ungdomshold, traditionel klippeklatring og træning i klatreteknik.

klatreklub7

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på http://www.koldingklatreklub.dk/