Fuck Up Nights

“Fuck up nights” i Kolding er en aften, hvor succesfulde forretningsfolk kommer og holder foredrag om hvilke fejl de har begået gennem deres tid som iværksættere. De fortæller også hvordan de er kommet videre og har fået ny brugbar viden på baggrund af de fejl som de har begået.

FUN

I mine øjne er det et super relevant og spændende initiativ, for dig som går med små idéer du gerne vil have realiseret, men også for dig der gerne vil være med til at starte en ny virksomhed op.

fun2

Til “Fuck up nights" får du en indsigt i de problemer som ikke bliver nævnt i succeshistorien omkring nystartede succesfulde virksomheder og du får muligheden for at stille dybdegående spørgsmål. Samtidig er det også en indgangsvinkel til det skønne team af kompetente mennesker der sidder nede i pakhuset på kolding havn hver eneste dag, klar til at hjælpe dig med at realisere dine iværksætterdrømme. Det drejer sig ikke kun om at komme ned og få hjælp med en konkret idé, men også for at skabe et netværk, så man kan drage fordel af hinandens kompetencer.

fun4

Et rigtig godt arrangement som kun kan give lysten i at kaste sig ud i at starte sin egen virksomhed. Der er "Fuck Up Nights" igen den 2. maj. Det er kl. 19.00-21.00 i det nye iværksætterhus "Pakhuset". Du kan finde information om arrangementet lige her.

FUNB