Sommer i Kolding

Fuglene pipper, blomsterne titter frem og det bliver varmere – foråret og sommeren er på vej. Der er ingen tvivl om, at Kolding har lidt ekstra charme når vejret er varmere, og der er lidt ekstra muligheder og fede events hen over sommeren.

 Jeg har samlet er par ting du skal glæde dig til.

Sommer lise A

Liv og glade dage i City Kolding
I forbindelse med at vejret bliver lidt varmere, kommer der automatisk også flere mennesker til bymidten. Dog sker der også væsentlig flere ting hen over sommeren. Der er blandt andet Internationale markedsdage fra d. 23-27. maj, hvor du på Akseltorv og i Jernbanegade finder internationale boder med fine sager og nationale lækkerier, såsom hollandsk ost, tyske pølser og italienske pestoer. Fredag d. 25. maj er der desuden Maj marked, hvor midtbyen har åbent fra 10-22, og der sker en masse spændende ting i gaderne. Har du brug for mere, så frygt ikke; fredag d. 25. august er der Kulturnat, hvor der musik og fest i gaderne og på Banegårdspladsen.

Somer lise B

Sød sommermusik
Der er ikke noget bedre end at komme i sommer stemning med en god omgang musik. Der er bl.a. Sommer ved søen fra torsdag d. 29. juni, og hver torsdag frem til d. 3. august. Musik under åben himmel ved Slotssøen foran Slotssøbadet, kolde øl og super stemning. Derudover skal man selvfølgelig ikke gå glip af Grøn koncert fredag d. 21. juli, Dronning Dorothea Teatrets ”Den eneste ene – the musical” på Amfiscenen, der spilles fra d. 27. juli, samt den gratis endagsfestival Stella Polaris fredag d. 28. juli.

Studiestarten fejres desuden med et brag af en fest til StudieRock på SDU's parkeringsplads d. 8. september, hvor der plejer at være virkelig gode kunstnere. En god måde at mødes med sine nye studiekammerater på!

Somer lise C

Nyd naturen
I Kolding har vi så mange naturskønne områder, der kan nydes lidt ekstra i solens stråler. Tag på en kanotur op af Kolding Å, se vandet strømme forbi mens du soler dig med en kold drik og jordbær ved åens bred i Søndergade, eller tag på picnic i Kolding Ådal. Køl dig ned i havet ved Rebæk Strand eller Badebroen Fjordvej, spis en is ved Slotsisen og Marinaen, og slæng dig i græsset ved Koldinghus til solen går ned over Slotssøen.

Sommer lise D

Der er så mange gode sommerminder i vente – det gælder bare om at komme ud og fange dem!