Jon tester Kolding Salsaklub

Studieambassadør Jon har sammen med sin kæreste prøvet kræfter med den latinamerikanske dans Salsa.

 

Er du vild med at danse Salsa, eller kan du i det hele taget bare godt lide at danse? Så skulle du tage et smut forbi Kolding Salsaklub. Du vil blive taget imod af glade ansigter og venlige sjæle.

På vores besøg i Salsaklubben erfarede jeg at klubben har mange medlemmer, og de er nogenlunde lige fordelt på kvinder og mænd - så du skal ikke være bekymret for at få en partner af det samme køn hvis du kommer alene.

Nicolai-scenen skaber hver torsdag rammerne for en hyggelig atmosfære og sved på panden.Der er undervisning på begynderniveau kl. 18.00 - 18.55. Det koster 50 kr. for ikke medlemmer den første time og kr. 20,- for hver efterfølgende time.

Min kæreste og jeg var med på begynderholdet, og det var en smule svært at følge med i undervisningen. Min eneste erfaring er fra dansegulvet i weekenderne. Niveauet er ret højt, fordi de øvede dansere også er med fra starten - de bruger bare begyndertræningen som opvarmning. Det skal dog siges at der er mulighed for ekstra begyndertræning, hvis man har lyst. Vi blev ikke vild med salsa efter vores prøvetime, men vi vil anbefalde alle at give det et forsøg. 

Du kan læse mere om Kolding Salsaklub lige her

 salsa jon ny