En dag som studerende af Jon

En morgen i mit liv kan starte med at mit vækkeur ringer kl. 07.00, hvor jeg vender og drejer mig, til jeg får taget mig sammen til at stå op, typisk i tidsrummet kl. 07.00 og 07.30.

6

Når jeg er kommet op og har været gennem alle de hygiejnemæssige normaliteter, hopper jeg i tøjet og smutter ned på skolen, hvor jeg brygger min kaffe og spiser min havregrød med honning, mens jeg sidder og arbejder lidt på mine egne projekter til kl 09.00 hvor undervisningen begynder.

1

At arbejde på egne projekter fra morgenstunden giver en dejlig og rolig start på dagen inden det går løs og bliver mere intensivt.

2

Frokost spiser jeg typisk ved en 11.15 tiden og derefter knokles der igen. Undervisningen stopper kl. 14.15, og herefter arbejder jeg videre på de stillede opgaver og egne projekter til et sted mellem kl.19 og 21 - for så skal jeg nå ned i Rema og handle ind til aftensmaden.

3

Jeg rammer typisk sengen mellem kl. 22 eller 23, men op til deadlines bliver det dog senere.

skodesign

Det hænder at jeg sover hos min kæreste og der er jeg så heldig at få morgenmad på sengen og så bliver vi liggende lidt længere og møder kl 09.00 til undervisning i stedet.

4

Hele min dag foregår stort set i skolen fordi skolen har nogle værksteder, som jeg kan benytte mig af i fritiden og på den måde kombinere min skole og fritidsinteresser.

5