Dúné på Godset

En af de ting, som jeg virkelig godt kan lide ved at bo i Kolding er, at selvom byen ”kun” er den 7. største by i Danmark, så er den sjældent overset. Forstået på den måde, at rigtig mange arrangementer som kan opleves i fx Aarhus og København, kan også opleves i Kolding. Et eksempel kunne være Stella Polaris, det internationale marked, diverse udstillinger og ikke mindst koncertoplevelser.

mie godset 1

Rigtig mange musikere lægger vejen forbi spillestedet Godset, som er Kolding hyggeligste spillested. Her er der bjælker i loftet, kolde øl på fad og en helt unik intim stemning. På Godset kan du opleve alt fra L.O.C og den amerikanske rapper Nelly, til Kim Larsen og Sanne Salomonsen.

Mie godset

Godset kan rumme (overraskende) 700 stående gæster, selvom spillestedet synes meget mindre og intimt. Stedet er drevet af 8-10 fastansatte, men ville aldrig kunne løbe rundt uden de ca. 130 frivillige, som på skift tager imod publikum og sørger for at der altid er kolde øl at hente i baren.

mie godset2

Sidste gang jeg besøge Godset, var det rockgruppen Dúné som var på scenen. De spillede en fuldstændig fantastisk koncert! Sidste gang jeg så Dúné spille koncert, var for præcis 8 år siden, på præcis samme scenen. Det var fedt at opleve deres udvikling og hører deres anekdoter omkring deres sidste besøg på Godset.

Mie godset 3

Bonus tip: Gå ikke glip af Sangskriver aften på Godset på udvalgte Tirsdage. Entré 20 kr.

Mie godset 4