Cille tester Slotssøbadet

Cille har været en tur forbi svømmehallen Slotssøbadet. 


Cille slotssø 1

Jeg testede slotssøbadet, hvilket var en fornøjelse!

Jeg havde slæbt min veninde med – og det fortrød hun ikke. Jeg var nede og teste Slotssøbadet en tirsdag. Hver tirsdag har Slotssøbadet nemlig halv pris kl. 20:00-22:00 (dog skal man op af vandet 30 min. før). Jeg syntes efterhånden det er blevet dyrt at gå i svømmehallen, så halv pris betyder meget som studerende. Du kan se åbningstider og priser lige her!

Nye studerende i Kolding modtager et lille gule kuponhæfte i velkomstgave. I hæftet er der rabatkuponer, som er en mulighed for at komme ud og udforske hvad Kolding har at byde på. I hæftet er der også et rabatkupon til slotssøbadet.

Cille slotssø 2A

Hver tirsdag kl. 20:00 er der træning, som man ganske gratis kan deltage i, når man har købt indgang - det er en fitnessinstruktør der laver intervaltræning. Jeg prøvede det dog ikke – da jeg…havde mere lyst til at ligge i varmvandsbassinet og i boblebadet. (dejlig afslappende efter en lang dag på studiet)

Man kan desuden også bruge svømmebanerne til at motionere og så er rutchebanen også åbent hvis du er et legebarn – min veninde var for kedelig og voksen så jeg endte med ikke at prøve den…øv…

Jeg vil helt klart anbefale Dig til at tage en tur i Slotssøbadet hvad enten du vil slappe af, svømme eller træne!"

Cille Slotssø 3