Sådan bor Jon

Jeg bor i kolding midtby på 115m2 med 2 venner fra Designskolen


Normalvis bor jeg sammen med en kommunikationsdesigner og en industriel designer, men kommunikationsdesingeren er på udveksling, så vi har fornøjelsen af en industriel designer nr. 2 som går på 3 år. Vi ejer alle skateboards, så i gangen har vi fået lavet et skateboard-rag i gangen hvor de kan hænge.

lejlighed 2A

I køkkenet kan i se den evige kamp mod opvasken til trods for at vi har en opvaskemaskine og utallige snakke om emnet. Tigeren er der ingen der ved hvor kommer fra, men nu bor den fast i køkkenet.

lejlighed 3A

Inde på mit værelse er der rodet som altid. Et resultat af at jeg stort set aldrig er hjemme, fordi jeg bruger tiden i skolen og hos min kæreste.Det at vi oftest er hos hende, skyldes de papirstynde vægge i min lejlighed som gør det svært at have et privatliv - de kan snakke med på den anden side af væggen.
lejlighed 4A

I den ene ende af stuen ses vores arbejdsstation, med vores computere og nogle plakater fra en af mine roomies skoleprojekt.
lejlighed 5A

I den anden ende ses det sted i lejligheden, hvor vi har størst mulighed for at nyde solen, samt vores hjemmebyggede reol til det ellers ubrugelige indhak.

lejlighedA

Vores lejligheder er som mange andre lejligheder i kolding gammel og skæv, men til gengæld er den billig. vi giver 6.700 kr. inklusiv forbrug.