Studieambassadørernes bedste minder

Cille, Jon, Lise og Mie de sidste par måneder arbejdet som studieambassadører, hvor de har blogget om at studere og bo i Kolding. Studieambassadørerne slutter af med en artikel som handler om deres bedste minder i Kolding. 


Mies bedste minde 

Et af mine bedste minder fra Kolding er mit første Color Run løb i 2015. Det var i slutningen af september måned, vejret var helt sensommer perfekt. Jeg havde fornøjelsen af at dele oplevelsen med både min svigermor og søster. Arrangementet blev afholdt på Cirkuspladsen ved højhusene i grønne omgivelser og løberuten gik rundt om SDU og ned rundt om havnen. Det var en super underholdende og sjov dag i farvernes tegn –og jeg var grøn OVERALT i et par dage efter.

MieA

 

Cilles bedste minde
Sidste år, opdagede min veninde og jeg en lille perle tæt på Kolding – Stensager camping. De har virkelig en lækker pool, med rutchebane, forskellige pools. Det koster 40 kr. at besøge badelandet. Og jeg syntes virkelig det er alle pengene værd. Der findes liggestole, man frit kan benytte. Der er også en lille kiosk hvor man købe lidt at drikke, en is eller et badedyr.

5-10 minutter væk fra Stensager Campingplads ligger stranden, så hvis man lige trænger til at blive dyppet i saltvand, kan man sagtens lige smutte afsted.

cilleA


Lises bedste minde

Da jeg har boet i Kolding hele mit liv, er det jo her størstedelen af mine minder kommer fra. Jeg synes Kolding Ådal er overset perle. Der er mange fine pladser langs åen gennem byen, hvor man kan sidde i solens stråler og socialisere sig med sine studiekammerater. Desuden kommer der til sommer lidt ekstra – nemlig en strandpark lige overfor SDU ved siden af roklubben.

Åstederne i byen bliver benyttet flittigt, men det er sjældent jeg ser andre mennesker i Ådalen. Det ligger mere afskåret fra byens larm, og er derfor en lille oase til at komme væk fra den hektiske hverdag med stress og jag fra uddannelse og arbejde. Du kommer ind til det grønne område i krydset ved Vestre Ringgade og Ålegarden.

Lise A


Jons bedste minde

Mit bedste i Kolding som studerende er uden tvivl øjeblikket, hvor det lykkedes mig at laves min første brugbare sko. Det var en fantastisk følelse og det blev da også fejret med Cava!

jon A