Studiebolig i Kolding

Tæt på studiet. Tæt på centrum.
I Kolding finder du mere end 1000 ungdoms- og studieboliger. Hovedparten ligger ideelt placeret i nær afstand til både uddannelsesinstitutioner og Kolding centrum.

Kolding tilbyder boliggaranti til unge, som ønsker at flytte til byen for at studere. På studentkolding.dk kan du skrive dig op til en bolig og læse hvordan du kan få boliggaranti.    

Campus Living Kolding

Det helt nye Campus Living Kolding i Åparken byder på 83 ungdomsboliger fordelt på 6 etager. De 83 lejligheder er fordelt således at 41 stk. er 1-værelses lejligheder i størrelsen 34-41 kvadratmeter og 42 stk. er 2-værelses lejligheder i størrelsen 43-47 kvadratmeter. Lejlighederne er topmoderne og alle er udstyret med eget HTH køkken, bad, depotrum og en række fællesfaciliteter, som gør området til den perfekte studiebase. Campus Living Kolding er en arkitektonisk skarp bygning i en dynamisk ny bydel, hvor der er kort afstand til både uddannelsesstederne, indkøb, offentlig transport og de mange tilbud i centrum af Kolding. Den moderne bygning er i sin arkitektur tænkt, så den underbygger fællesskabet og det sociale liv blandt beboer. Boligerne administreres af Lejerbo og koster mellem 2900-3200kr./måned ekskl. forbrug.

Teglgårdsvej / Skamlingvejen

På Teglgårdsvej står 134 nye spændende ungdomsboliger klar til indflytning. Lejlighederne er fordelt på tre 4-5 etagers boligblokke og byder på 96 stk. 1-værelses lejligheder i størrelsen 35-45 kvadratmeter og 39 stk. 2-værelses lejligheder på 50 kvadratmeter. Med den centrale placering ved Skamlingvejen for enden af Buen, skaber den nye bygning en spændende identitet i campusområdet, hvor mange af byens studerende har deres daglige gang. Lejlighederne er udstyret med "russervinduer", så evt. støj og larm fra de omkringliggende veje udebliver. Der er etableret fælles opholdsområder ved hovedindgangen og ud mod Skamlingvejen, samt altaner og tagterrasser med en super udsigt over byen og vandet. Der er fællesvaskeri og parkeringskælder. Boligerne administreres af Domea og koster mellem 2800-3700kr./måned ekskl. forbrug.

 

Forældrekøb – en oplagt mulighed i Kolding

Kolding er en by i positiv udvikling. Dog er priserne på mindre lejligheder stadig væsentligt under det niveau, man finder i studiebyer som Århus, Odense og København.

Byens udvikling, væksten i antallet af studerende og det fornuftige prisniveau gør køb af en lejlighed i Kolding til en interessant mulighed, hvis I overvejer forældrekøb. Når du er færdig med dit studie og måske vil flytte til noget større eller en anden by, kan I eventuelt fortsætte med at udleje lejligheden til en anden studerende.

Se udvalget af aktuelle ejerlejligheder til salg på boligsiden.dk eller boliga.dk og kontakt en af byens ejendomsmæglere, hvis du ønsker en fremvisning eller yderligere information om mulighederne og byens forskellige områder.