Læs mere om, hvad der rør sig i studiebyen Kolding

Har du en nyhed, som du mener er relevant for nye og eksisterende studerende, er du altid velkommen til at sende en e-mail til studiebykoordiantor Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk

Oplev Kolding

Hvis du vil have et samlet overblik over, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du kigge forbi oplevkolding.dk, som løbende bliver opdateret med arrangementer og ideer til oplevelser.

StudiOasen - et midlertidigt mødested for studerende

KOMtaineren er i oktober måned flyttet ned til 6000 Planter. Her danner KOMtaineren og de grønne byhaver rammerne for StudiOasen, som er et midlertidigt mødested for studerende med bæredygtighed for omdrejningspunkt.

Se mere

Mangler du en studiebolig?

Er du en af de mange nye studerene i Kolding, som ikke har fundet en studiebolig endnu? Fortvivl ej, vi kan måske hjælpe dig. 

Se mere
portrætbillede af Jens Ehmsen

5 gode grunde til at lave et forældrekøb

Forældrekøb kan være en god måde, at hjælpe sit barn godt hjemmefra. Man kan sikre sig at de får et godt sted at bo, til en rimelig husleje – og der er faktisk flere fordele end det.

Se mere
StudieRock 2017

StudieRock - Tak for i år

Studieåret på Koldings uddannelser blev igen skudt i gang med en stor koncert den 8. september. Det var Rasmus Walter, Kellermensch og Kongsted der optrådte til dette års StudieRock. Tak til alle dem der kom og festede med. 

Se mere

Studieambassadører søges

Kunne du tænke dig at være med til at fortælle, hvordan det er at bo og studere i Kolding? Og vil du fortælle om din egen hverdag som studerende i tekst eller billeder/film? Så kan jobbet som studieambassadør være noget for dig.

Se mere