Læs mere om, hvad der rør sig i studiebyen Kolding

Har du en nyhed, som du mener er relevant for nye og eksisterende studerende, er du altid velkommen til at sende en e-mail til studiebykoordiantor Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk

Oplev Kolding

Hvis du vil have et samlet overblik over, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du kigge forbi oplevkolding.dk, som løbende bliver opdateret med arrangementer og ideer til oplevelser.

Kontur – Studiebyfestival annoncerer hovednavn

Efter tre års pause, er den anmelderroste københavnske kvartet Whens Saints Go Machine endelig tilbage på de danske musikscener. Den 7. september er de, efter at have spillet tætpakkede koncerter på næsten samtlige af sommerens store danske festivaler, klar til at indtage scenen på campusområdet.

Se mere

Kontur – StudiebyFestival løfter sløret for det første musiknavn

Du har helt sikkert hørt dem, den danske popduo Fool. For med et forår hvor makkerparrets hits ’Strapped’ og ’Outcast’ har ligget i højrotation på P3 og har haft over 20 millioner streams, så skal man næsten have boet under en sten for ikke at have hørt dem. Det er disse to hitmagere som Kontur – StudiebyFestival kan præsentere som første act, når festivalen den 7. september skyder studieåret i gang. 

Se mere

Mangler du en studiebolig?

Er du en af de mange nye studerene i Kolding, som ikke har fundet en studiebolig endnu? Fortvivl ej, vi kan måske hjælpe dig. 

Se mere