Læs mere om, hvad der rør sig i studiebyen Kolding

Har du en nyhed, som du mener er relevant for nye og eksisterende studerende, er du altid velkommen til at sende en e-mail til studiebykoordiantor Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk

Oplev Kolding

Hvis du vil have et samlet overblik over, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du kigge forbi oplevkolding.dk, som løbende bliver opdateret med arrangementer og ideer til oplevelser.

Meld dig ind i Fitness 1 inden 1. november

Fitness 1 har lavet en særlig studierabat på deres trænningsabonnement til byens studerende. Melder du dig ind inden 1. november, så får du en gratis sportstaske (værdi 299 kr.) og gratis oprettelse (værdi 299 kr.) oveni. 

Se mere

Aktiviteter og kunst til Kontur

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – studiebyfestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder.

Se mere

To nye artister på plakaten til Kontur - StudiebyFestival

Når septembermørket sænker sig over Kontur - StudiebyFestival bliver der til gengæld skruet helt op for festen på scenen. Her står festskaberen over dem alle, nemlig Faustix, som er klar til at erobre natten og forvandle pladsen foran SDU til et brag af en studiestart.

Se mere

Kontur – Studiebyfestival annoncerer hovednavn

Efter tre års pause, er den anmelderroste københavnske kvartet Whens Saints Go Machine endelig tilbage på de danske musikscener. Den 7. september er de, efter at have spillet tætpakkede koncerter på næsten samtlige af sommerens store danske festivaler, klar til at indtage scenen på campusområdet.

Se mere

Konturen til det nye StudieRock

Linjerne til et helt nyt studiestartevent er ved at blive tegnet op. Den 7. september kan Koldings studerende for femte gang skyde studieåret i gang med en koncert i campusområdet.

Se mere

Mangler du en studiebolig?

Er du en af de mange nye studerene i Kolding, som ikke har fundet en studiebolig endnu? Fortvivl ej, vi kan måske hjælpe dig. 

Se mere