Læs mere om, hvad der rør sig i studiebyen Kolding

Har du en nyhed, som du mener er relevant for nye og eksisterende studerende, er du altid velkommen til at sende en e-mail til studiebykoordiantor Malu Uldall Møller på mulm@sdu.dk

Oplev Kolding

Hvis du vil have et samlet overblik over, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du kigge forbi oplevkolding.dk, som løbende bliver opdateret med arrangementer og ideer til oplevelser.

Hold dig i form

Du får helt sikkert stimuleret hjernen på studiet, men hvad med resten af dit korpus? Fysisk aktivitet er virkelig god afstresning - især i eksamensperioder, så der er ingen undskyldning for at blive liggende i sofaen. 

Se mere

Mangler du en studiebolig?

Er du en af de mange nye studerene i Kolding, som ikke har fundet en studiebolig endnu? Fortvivl ej, vi kan måske hjælpe dig. 

Se mere

Kontur tilføjer endnu en kunstner til programmet

Hun har spillet på de største natklubber i New York, ved et utal af fester under de københavnske modeuger, varmet op for navne som Medina, Christopher og Burhan G og den 6. september indtager den 31- årige DJ Emilie Lilja så scenen på campuspladsen, når Kontur - StudiebyFestival løber af stablen.

Se mere

Kendt DJ skruer op for festen ved dette års Kontur

Med kæmpehits som ”Twerk it Like Miley” og ”Happy Home” på CV’et er der helt sikkert dømt dansefest og højt humør, når den kendte DJ og producer Hedegaard sætter ild til festen den 6. september på campuspladsen foran SDU.
Hedegaard er særlig kendt for at kunne levere en fest og fylde dansegulvet, hvilket gør ham til en særdeles eftertragtet DJ på klubscenen og på de danske festivaler. Kender man Hedegaard ret vil han helt sikkert levere en fænomenal fest til Kontur.

Se mere