Studieambassadører søges

Kunne du tænke dig at være med til at fortælle, hvordan det er at bo og studere i Kolding? Og vil du fortælle om din egen hverdag som studerende i tekst eller billeder/film? Så kan jobbet som studieambassadør være noget for dig.

Studieby Kolding ønsker at vise byen frem over for unge, der overvejer at studere og bo i Kolding. Vi søger en gruppe nye studieambassadører til den opgave.

Dine arbejdsopgaver er primært at lave indhold til vores website, Facebook og Instagram. Det skal være personligt indhold om at bo og læse i Kolding.

Du kan lave blogindlæg, billeder på Instagram, små videoer – vi er meget åbne for dine idéer. Du bestemmer selv, om du vil lave noget på alle medier eller om du vil holde dig til ét.

 

Om jobbet:

• Du skal være klar på at bruge dig selv som udgangspunkt for arbejdet med studiebyen, hvor du blogger om dine hverdagsoplevelser på og uden for studiet.

• Dit indhold bliver synliggjort på Studieby Koldings website, facebookside og i annoncer m.v.

• Jobbet som studieambassadør er et lønnet job, og er i første omgang begrænset til 1 måned (15 timer). Det er også i den periode, du skal levere indhold. Forventet opstart medio februar. 

 

Om dig:

• Du skal være selvstændig og selvkørende.

• Du skal have noget på hjerte.

• Du skal være aktiv studerende og du skal både læse og bo i Kolding.

• Du skal have erfaring med brugen af sociale medier. Det er en fordel, hvis du kender til blogs og/eller produktion af videoer.

 

Om Studieby Kolding:

Studieby Kolding er et samarbejde mellem Designskolen Kolding, UC Syddanmark, IBA Erhvervsakademi Kolding, SDU og Kolding Kommune. Hos Studieby Kolding ønsker vi at sprede budskabet om, hvorfor Kolding er en fed studieby - både at studere og bo i. Vi arbejder for at dit studiekort giver adgang til så mange fordele som muligt. Vi laver arrangementer hvor du, med dit studiekort, kan komme gratis ind. Vores målgruppe er både kommende og nuværende studerende i Kolding.

 

Ansøgningsfrist: 6. februar.

Send din ansøgning til studiebykoordinator Malu Møller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ring eller skriv til Malu Møller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 6550 1946, hvis du vil vide mere om jobbet.

Udvalgte kandidater vil blive inviteret til informationsmøde den 9. februar. I din ansøgning må du gerne lave tre forslag til opslag på fx Facebook, Instagram og/eller website.