Mangler du en studiebolig?

Er du en af de mange nye studerene i Kolding, som ikke har fundet en studiebolig endnu? Fortvivl ej, vi kan måske hjælpe dig. 

Student Kolding

I Kolding finder du mere end 1044 ungdoms- og studieboliger. Hovedparten ligger ideelt placeret i nær afstand til både uddannelsesinstitutioner og Kolding centrum. Kolding tilbyder boliggaranti til unge, som ønsker at flytte til byen for at studere. På studentkolding.dk kan du skrive dig op til en bolig og læse hvordan du kan få boliggaranti. 

Roommate

www.findroommate.dk kan du se liste over ledige værelser i Kolding og måske finde din nye roommate. Her kan du se billeder af værelset, prisen og hvem din nye roommate er. Husk, at findroomate.dk også har en aktiv Facebookside.

Boligportalen
www.boligportalen.dk kan du søge efter alt fra villa til værelse i Kolding. På boligportalen kan du se billeder af lejlighederne, samt prisen og hvad der indgår i prisen. Du kan også søge efter din nye roommate på boligportalen.

Metropolis
www.ungdomsboligkolding.dk kan du søge om en ungdomslejlighed i boligkomplekset Metropolis. Bygningen er placeret i den sydlige del af byen og har bl.a. egen café og opholdsrum for lejerne. 

Students in Kolding
På Facebook er der en gruppe for studerende i Kolding, den hedder Students in Kolding. Her kan du bl.a. søge efter et værelse, en roommate eller stille studenterrelaterede spørgsmål.

DSKD Undergrund
Skal du studere på Designskolen Kolding, kan du søge om optagelse i Facebookgruppen DSKD Undergrund. Her kan søge efter værelse, lejlighed og roommates. 

IBA market group og IBA accommodation group
Leder du efter møbler til din lejlighed eller blot et værelse for en begrænset periode, så kan du søge efter dette på hhv. IBA market group og IBA accommodation group. 

 

Nødløsninger

Camping
Når du ikke at finde en studiebolig inden studiestart, kan din nødløsning være at blive campist for en stund. På Dancamps Kolding kan du lige nu overnatte 2 personer på en standartplads for 141,25 kr. 

Airbnb
Mangler du et sted at sove for en begrænset periode, så kan Airbnb måske hjælpe dig. Der er flere forskellige steder at vælge imellem i Kolding med priser helt ned til 150 kr. for en overnatning. 

Forældrekøb
Vil dine forældre gerne hjælpe dig på vej med et forældrekøb? Så kan du her få et par gode grunde til, hvorfor et forældrekøb måske kan være læsningen for dig.

 

Mangler vi noget? Så send os gerne et tip på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Boligfoto