Kontur – StudiebyFestival løfter sløret for det første musiknavn

Du har helt sikkert hørt dem, den danske popduo Fool. For med et forår hvor makkerparrets hits ’Strapped’ og ’Outcast’ har ligget i højrotation på P3 og har haft over 20 millioner streams, så skal man næsten have boet under en sten for ikke at have hørt dem. Det er disse to hitmagere som Kontur – StudiebyFestival kan præsentere som første act, når festivalen den 7. september skyder studieåret i gang. 

Med koncerter på landets største festivaler hele sommeren igennem, er duoen mere end spillet varme når de indtager scenen på campusområdet.

-Det er topnice at Fool kommer til Kolding! De er nye, sprøde og laver lækker musik. De er super hotte på P3 i øjeblikket, og vi har ikke kunne vente med at breake dem, for vores medstuderende. Jeg glæder mig til at se hvad drengene kan live - for deres musik er spitze for øregangene fortæller Sophie Kirkegaard, som læser Kommunikationsdesign på Designskolen

Det er de studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner, der har været med til at booke navnene til Kontur – StudiebyFestivalen. Og de glæder sig til henover sommeren at kunne afsløre det fulde program, som udover Fool også byder på mange andre musikalske godter.

Læs mere om festivalen her