To nye artister på plakaten til Kontur - StudiebyFestival

Når septembermørket sænker sig over Kontur - StudiebyFestival bliver der til gengæld skruet helt op for festen på scenen. Her står festskaberen over dem alle, nemlig Faustix, som er klar til at erobre natten og forvandle pladsen foran SDU til et brag af en studiestart.

Bag kunstnernavnet Faustix gemmer den 29årige Morten Brangstrup Olsen sig. Det er måske ikke et navn, der umiddelbart får klokken til at ringe hos alle, men Faustix har en karriere, der rækker langt ud over Danmarks grænser, og er et stort navn internationalt. Han har et imponerende CV, der blandt andet tæller kæmpe hits som Revolution og Come Closer, der været med til at fyre op over utallige sommerfester verden over. Faustix har desuden også samarbejdet med nogle af de helt store navne i musikbranchen, heriblandt Major Lazer, Diplo og Icona Pop

Udover Faustix er DJ-dronningen Mendoza også med til at skrue helt op for stemningen i campusområdet d. 7 september. Hun er kendt for altid at skabe en farverig fest, når hun indtager scenen. Selvom Mendoza kun har udgivet en enkelt EP, har hun allerede fået stor international opmærksomhed og fans i hele verden. Og med hitsinglerne Love Druggie, Houdini og True Meaning of Cruel har hun bevidst, at hun kan være med på et internationalt niveau.

-Mendoza er en helt utrolig dygtig sangskriver og DJ. Det er sindssygt fedt at hun kommer til Kolding! Jeg er elsker hendes bundærlige tekster og rå attitude. Hun er en sindssyg dygtig performer, og skaber en fest når hun optræder live, fortæller Laura Astrup Larsen, som læser industrielt design på Designskolen Kolding. Det er studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner, der som noget nyt er involveret i planlægningen og afviklingen af studiestartkoncerten Kontur – StudiebyFestival.

Med to kunstnere som begge ved hvordan en fest skal stables på benene, kan publikum godt begynde at glæde sig. Også Studiebykoordinator Malu Møller glæder sig over festivalens program: Programmet byder på en god cocktail af pop og elektronisk musik og jeg er helt sikker på at vi får en helt fantastisk fest d. 7 september, når vi er klar til at byde velkommen til alle Koldings nye studerende.

Kontur – studiebyfestival handler ikke bare om musik, men har i høj grad fokus på at udvikle det fælles studiemiljø på tværs af uddannelsesinstitutionerne. Programmet starter allerede kl. 15.00 og byder ud over koncertoplevelser også på streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder. Arrangørerne vil inden længe offentliggøre de forskellige aktiviteter.