Koldings nye hiphop-stjerne åbner studiestartfesten

Det bliver den lokale kunstner ELO som får lov til at fyre op under publikum, når der den 7. september afholdes Kontur - studiebyfestival i Kolding.

ELO lover at han vil forvandle campusområdet til en stor fest inden han overlader scenen til Fool, Mendoza, When Saints Go Machine og Faustix.

-Det er et kæmpe privilegium at optræde med min musik til Kontur den 7. september. Jeg har selv læst på SDU Kolding, og jeg glæder mig til at få lov til at skabe den fedeste fest til Kontur fortæller ELO.

ELO er en talentfuld hiphop-artist som har delt scene med både store internationale navne og danske artister. Her iblandt Nelly (USA), Rapsody (USA), Twelve24 (UK), Carpark North, Nabiha og Barbara Moleko.

Bag kunstnernavnet ELO gemmer sig den 24-årige Peter Emanuel Mwabala Naumann, som oprindeligt er fra Lusaka i Zambia. Han flyttede til Danmark som 10-årig og begyndte allerede i en ung alder at sætte musik og tekster sammen til sin rapmusik. ELOs lyd afspejler hans personlighed – hård med et pift af soul. ELOs hovedfokus er at motivere og inspirere, og ikke mindst at fortælle sin historie fra om at komme fra en hård kultur i Afrika og sit nye liv i Kolding. Det gør ELO til et spændende navn på den danske hiphop scene.

ELO er også en ud af otte finalister i KarriereKanonen 2018. Finalisterne skal optræde til Smuk Fest den 7. august. Det er muligt at se alle koncerterne live på smukfest.dk og høre med på P3 når vinderne bliver offentliggjort live onsdag den 8. august mellem 12-14 live fra festivalen. Om aftenen den 8. august mellem 17-19 sender DEBUT på P6 BEAT en KarriereKanon special hvor du kan høre interviews med alle tre vindere.

Læs mere om Kontur - studiebyfestival og de øvrige artister her