Aktiviteter og kunst til Kontur

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – studiebyfestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder.

Kontur – studiebyfestival handler ikke bare om musik, men har i høj grad fokus på at udvikle det fælles studiemiljø på tværs af uddannelsesinstitutionerne. Derfor er der som noget nyt kommet en række nye aktiviteter på programmet. 

Bingo med Djøf

Vind fede præmier, når Simon fra Djøf laver bingo. Det er gratis og tilmeldning er ikke nødvendig. 

Kl. 15.00-15.30

Bag Attack! 

Kolding Rennovation kommer også forbi Kontur – studiebyfestival. På deres station kan du komme og sy din egen mulepose af genbrugsstoffer. Det er gratis og der er mulighed for at få hjælp, så alle kan være med. 

Kl. 15.00-18.00


Komtainer
Den blå komtainer bliver en del af dette års Kontur – Studiebyfestival. Komtainer er ikke noget du vil gå glip af, du vil nemlig kunne lave din egen blomsterkrans som kan pynte både i håret og på humøret.

Kl. 15.00-22.30

Workshop med Phuc Van Dang
Kom og mal et fælles værk sammen med kunstneren Phuc Vang Dang.

Phuc er født i Vietnam og opvokset i Danmark. Han har en baggrund som grafisk designer og arbejder i krydsfeltet mellem design, kunst og kultur. Hans multikulturelle baggrund kommer virkelig til live i hans værker, der er en skøn sammensmeltning af to verdener. Phuc brænder for Street Art – hvor han skaber moderne fabler i fabulerende figurative fortællinger, som beskueren kan reflektere over. Der er ikke kun tænkt over designet i Phuc Van Dangs værker, der alle bærer hans unikke streg og fortælling – der er tænkt over hver en detalje og materialevalg. Phuc har udstillet i New York, Saigon, Barcelona, Tokyo og flere steder i Danmark.

Kl. 15.30-17.30

 

Volley 

Udfordr de andre studerende i et spil volley. Nettet er oppe kl. 15.00-18.00 og undervejs kan du få en snak med spillerne fra Kolding Volleyball Klub. Vil du vide mere om at spille volleyball i Kolding, så tjek hjemmesiden www.kolding-vk.dk eller besøg dem på Facebook.

Kl. 15.00-18.00

 

Blue Lagoon
Kom forbi å-loungen og nyd en kølig regnvejrsdrink på det blå plateau, hvor Klimavand fejrer de nye muligheder som det nye vejr giver os. Chill i vores hyggelige lounge-stemning med lyskæder, puder og godt humør. Sæt dit aftryk på Klimavands regnvejrssky, og vær med i fællesskabet der klimasikrer vores by.

Kl. 15.00-22.30

Installationer i cykelskurene

Cykelskurene på festivalenpladsen er blevet indrettet med installationer af studerende, der indbyder til dialog og/eller ophold. 

kl. 15.00-18.00

 

Installation 1
Den første installation vi kan præsentere til Kontur - Studiebyfestival er fra HAU Netværksforening for design studerende. Deres cykelskur vil blive forvandlet ind til et tattoo studie, hvor du kan få lavet falske tatoveringer, få et drys body glitter eller bare hænge ud og snakker med medlemmer fra foreningen eller andre studerende.

Installation 2
Den anden installation vi kan præsentere er projektet ’Loose Ends’, som er kreeret af Nicoline Sandø Anderson. Nicoline beskriver hendes projekt hvor hun har gjort brug af de vertikale og horisontale principper fra væv og gør brug af genbrugsmaterialer.

Installation 3
Det tredje cykelskur vil blive dekoreret af Laura Astrup Larsen. Laura arbejder med gennemsigtighed, farver og geometriske mønstre. Hendes installation undersøger relationen imellem farver og rum. Hendes mål er, at skabe en sjov atmosfærer hvor du og dine venner kan tage en pause.

Installation 4
I cykelskur nummer fire har du mulighed for at møde teamet bag UNISHARE, som er en online platform for studerende. UNISHARE skaber det gode studieliv, og de har derfor lavet en installation, der skal visualisere hvad det gode studieliv er – set fra de studerendes øjne!

Installation 5
Den sidste installation vi kan præsentere i det femte cykelskur er kreeret af Mie og Svetlana. De vil gerne forme et område som er afslappet og komfortabelt, så de kom op med idéen omkring at skabe hængekøjer af gammelt tøj. Du kan hænge ud i deres hængekøjer hele dagen. 

Design Zoo
Var du til Design Zoo og opleve de fantastiske projekter? Så kan vi glæde dig med, at du kan se nogle af disse igen, til Kontur – Studiebyfestival den 7. september. Design Zoo er et genbrugsprojekt hvor fem grupper, bestående af studerende i Kolding kommune har otte dage til at skabe et design. Designet skal være skabt af genbrugsmaterialer og let kunne skilles ad igen, så det igen kan genbruges.

Kl. 15.00-22.30

 

Graffiti 

På Kontur kan du opleve nogle af Danmarks bedste graffiti kunstnere, nemlig Christoffer Bukh og Projekt Nada. De vil udsmykke hver deres graffitivæg til Kontur. De hver deres stilart fortolke begrebet kontur.  

Kl. 15.00-22.30

 

Platform 

Kontur – studiebyfestival har indgået et samarbejde med Musik og Kunstfestivalen Platform, og vi har været så heldige at få lov til at få nogle af deres kunstinstallationerne. Kontur – studiebyfestival får derfor i år en masse spændende visuelle elementer at se på i år.

Kl. 15.00-22.30

 

Kl. 15.00-22.30