Første navn på plakaten til Kontur

Det bliver det nye stjerneskud på den danske musikscene Alexander Oscar, der med storhits Complicated og Number kaster stjernestøv over Kontur.

Den blot 20-årige danske sangskriver Alexander Oscar har med rekordfart etableret sig som en af de mest lovende popartister i Danmark. Med debutsinglerne Ocean View og Number sparkede Alexander døren ind med et brag – og med mere end 10 millioner streams blev Complicated et af årets mest spillede danske sange på Spotify og i radioen.

Som liveartist har Alexander udviklet sig helt utroligt i de seneste år, og fik i forbindelse med sin optræden på Spot Festival, store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med bandet, der af musikmagasinet Gaffa fik prædikatet “internationalt format”. 

Der har været afholdt workshops, hvor de studerende har haft mulighed for at komme med deres gode idéer til både musikprogrammet og aktiviteter på pladsen.

Kontur er gratis og finder sted i campusområdet ved SDU Kolding den 6. september fra klokken 16.00 til 23:00. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej.

 

.