Kendt DJ skruer op for festen ved dette års Kontur

Med kæmpehits som ”Twerk it Like Miley” og ”Happy Home” på CV’et er der helt sikkert dømt dansefest og højt humør, når den kendte DJ og producer Hedegaard sætter ild til festen den 6. september på campuspladsen foran SDU.
Hedegaard er særlig kendt for at kunne levere en fest og fylde dansegulvet, hvilket gør ham til en særdeles eftertragtet DJ på klubscenen og på de danske festivaler. Kender man Hedegaard ret vil han helt sikkert levere en fænomenal fest til Kontur.

Han brød for alvor igennem i foråret 2014 med singlen ”Happy Home” feat. Lukas Graham, der blev et kæmpe hit i både ind- og udland. Derudover har han produceret for Nik & Jay og står, sammen med Brandon Beal og Christopher, bag giganthittet “Twerk it Like Miley”. Hedegaard er en af landets mest populære producere og DJ’s, og har i mange år skrevet musik til danske kunstnere som fx L.O.C, Lukas Graham og Suspekt. 

I de seneste år har han opnået stor international succes, og har i den seneste tid haft mellem to og tre millioner Monthly Listeners på Spotify – mere end flere af landets største popstjerner. Og med succesen fra den multi-prisvindende producers seneste udgivelser, som ’Go Back’, ’Ready To Love You’ og ’Salvation’, kan Hedegaard nu skrive 200 millioner streams på CV’et.

Arrangørerne bag Kontur glæder sig til endnu engang at skyde studieåret i gang med en fest, og har planlagt et musikprogram som kan samle de studerende på tværs af uddannelserne. De studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner har nemlig haft en finger med i spillet i forhold til at sammensætte musikprogrammet til Kontur. Lineuppet består derfor både af up-and-coming kunstnere og mere etablerede artister, som kan skabe forskellige stemninger i løbet af festivalen.

- Vi har lagt vægt på at skabe et musikprogram, der både kan samle folk og samtidig sætte gang i festen. Vores ambition er at skabe en 1dagsfestival for de studerende, hvor de ikke kun får en unik musikoplevelse, de kan dele med deres nye studiekammerater, men hvor vi også får bragt de kreative kræfter som vores studieby rummer i spil siger Malu Møller, studiebykoordinator for Studieby Kolding. 

Arrangørerne bag festivalen glæder sig til henover sommeren at kunne præsentere det fulde program, som udover spændende artister også byder på en række kreative mini-events, der sætter fokus på samvær og Koldings kvaliteter som studieby.

 

Fakta om Kontur

  • Udover Hedegaard er Alexander Oscar også på plakaten læs mere her
  • Det er en gratis endagsfestival 
  • Det er studerende fra Koldings 4 videregående uddannelsesinstitutioner, der er med til at planlægge og afvikle Kontur
  • Arrangementet er åbent for alle 
  • Det er Kolding Kommune, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC SYD, Syddansk Universitet Kolding og Studieby Kolding, som står bag Kontur.