Hold dig i form

Du får helt sikkert stimuleret hjernen på studiet, men hvad med resten af dit korpus? Fysisk aktivitet er virkelig god afstresning - især i eksamensperioder, så der er ingen undskyldning for at blive liggende i sofaen. 

Studieby Kolding har sammen med Bevæg Dig For Livet gjort det nemmere og billigere for alle byens studerende at holde sig i god form. Nogle af tilbuddene er gratis og andre koster et mindre kontingent.  Vi har lavet en samlet oversigt lige her, men du kan også finde informationen inde på vores facebookside. 

Gratis badminton hver mandag i hele december

Hver mandag kl. 16.00-17.00 kan du spille badminton gratis i Parkhallen, Fynsvej 49, 6000 Kolding. 

Du booker en bane ved at skrive en mail til Mia på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, mailadresse og fødselsdato. Så modtager du information om, hvilke baner, de kan benytte osv.

Du skal selv medbringe ketcher og fjerbolde.

 

Yoga

Du får 4 gratis prøvegange og derefter 30 kr. pr. gang. Der er kun plads til 9 personer. Tilmeld dig ved at skrive en mail til Mia på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Medbring gerne din egen yogamåtte.

Praktisk info
Opstart: 7. oktober  
Tid: Onsdage kl. 15.30-16.30
Sted: KUC, lokale 403, 4. sal, Ågade 27, 6000 Kolding
Kontakt: Mia Laursen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Gåfællesskab

Har du lyst til at blive en del af et gåfællesskab, så tag med på en gåtur for studerende. Alle kan være med. Der vil være en gåvært, der går planlægger ruten og går forrest hver gang. Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at tilmelde dig.

Praktisk info
Opstart: 5. november
Tid: Torsdage kl. 15.30-16.30
Sted: SDU hovedindgang, Universitetsparken 1, 6000 Kolding
Kontakt: Mia Laursen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

Volleyball  aflyst! 

Hver lørdag kl. 10.00 kan du spille volleyball for 20 kr. ⚽️ Kolding VK står klar med bolde og træner i UC SYD's sporthal, der ligger på Dyrehavevej 116 🙋⚽️💁‍♀️

Praktisk info
Tid: Lørdage kl. 10.00-12.00
Sted: UC Syd, Dyrehavevej 116, 6000 Kolding
Kontakt: Karsten Strandridder, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Danseundervisning

Kom og få danseundervisning i Dwell Spaces flotte lokaler. Dansetruppen The Move for Live underviser bl.a. i Hip Hop, Modern, Lyrical mm. Alle er lige, og du kan som deltager også være med til at undervise.

Dansetruppen er super sociale og er klar på også at mødes udenfor danselokalet til en burger og lidt hygge. Undervisningen vil være på engelsk. Du får 4 gratis prøvegange og derefter 30 kr. pr. gang.

Praktisk info
Opstart: 7. oktober 2020
Tid: Onsdag kl. 20.15-21.15
Sted: Dwell Space, Dalbygade 40H, 6000 Kolding
Kontakt: Mia Laursen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Fodbold (SDU SPORT)

Tid: Mandage og onsdage kl. 18.00-19.30
Sted: Kolding Stadion, Marcus Alle 30, 6000 Kolding
Kontakt: Simon Bundgaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris: 300 kr. pr. halvår

 

Håndbold (SDU SPORT)

Tid: Onsdage kl. 18.30-20.30
Sted: Bakkeskolens Hal, Seestvej 6, 6000 Kolding
Kontakt: Daniel Drøhse tlf. 61462467
Pris: 1200 kr. pr. sæson