Kontur - StudiebyFestival

Studieby Kolding byder de nye studerende velkommen med nyt Kontur-format. 

Studiestarten 2020 bliver lidt anderledes end den plejer. Men Koldings nye studerende skal naturligvis ikke snydes for at få skudt studieåret godt i gang. Grundet myndighedernes anbefalinger i forhold til afholdelse af udendørs events har Studieby Kolding sammensat et program, der løber over flere forskellige dage i september.

”På grund af coronasituationen ved vi på nuværende tidspunkt ikke om vi kan få lov til at afholde et stort samletevent for alle nye studerende. Men fordi introaktiviterne er så vigtige for at falde godt til i studiemiljøet og i byen, har vi i stedet valgt at lave en række mindre events, som bliver spredt ud over hele september. Dermed undgår vi større forsamlinger, men sikrer samtidig, at der bliver taget godt imod de nye studerende og får vist dem at Kolding er en levende studieby” fortæller studiebykoordinator Malu Uldall Møller.

I september vil campuspladsen ved SDU danne ramme om en række udendørs Kontur-arrangementer, der byder på alt fra koncerter til talks og sportsevents. Åen mellem SDU og IBA kommer til at være omdrejningspunkt for aktiviteterne, der skydes i gang d. 4. september. Det kommer til at foregå på ægte Slicetown manér med DJ duoen Slice Girls, der vil vende LP’er på Studieprammen og skabe en hyggelig stemning i området.

Fredag d. 11 september samler Studieby Kolding igen alt det bedste i campusområdet og byder velkommen til en eftermiddag med pop-koncert, blomsterbinding, fredagsbar og kreative loungeområder, hvor de studerende kan hænge ud med deres nye studiekammerater.

De studerende får også mulighed for at blive klogere på FN’s verdensmål, når journalist Esben Bjerre giver en talk om, hvordan det egentlig går med den fælles plan for en mere bæredygtig verden. Arrangementet kommer til at foregå den 16. september.

For dem, som har lyst til at få lidt sved på panden, er der rig mulighed for at afprøve et bredt udvalg af byens sportstilbud. Den 23. september bliver campusområdet nemlig omdannet til en sportsplads, hvor man blandt andet kan prøve kræfter med Stand Up Paddle, Kajak, Yoga, boksning og meget mere.

Praktisk information 

Kontur x Stage d. 4. september kl. 16.00-18.00| DJ-koncert i åen med Slice Girls 

Kontur x Stage d. 11. september kl. 16.00-19.00 | Surprise koncert, art space, flower pop up & lounge område 

Kontur x Talk d. 16. september kl. 17.00-18.00 | Foredrag af Esben Bjerre om FN's Verdensmål

Kontur x Move d. 23. september kl. 16.00-19.00| Stand Up Paddle, moutainbikes, kajak, yoga, Volley & mange flere aktiviteter  


Det fulde program for arrangementerne vil løbende blive offentliggjort her på Studieby Koldings website og på facebooksiden. 

 

Alle arrangementer er gratis og foregår udendørs på campuspladsen ved SDU.