Kontur - StudiebyFestival

Kontur er Koldings fælles studiestart-festival. Udover magiske koncerter byder festivalen også på streetfood, aktiviteter og hyggelige loungeområder. Ligesom sidste år bliver festivalen afholdt på campuspladsen foran Syddansk Universitet.

De studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner har nemlig haft en finger med i spillet i forhold til at sammensætte musikprogrammet til Kontur. Lineuppet består derfor både af up-and-coming kunstnere og mere etablerede artister, som kan skabe forskellige stemninger i løbet af festivalen.

Ambitionen er en1dagsfestival for de studerende, hvor de ikke kun får en unik musikoplevelse, de kan dele med deres nye studiekammerater, men hvor de kreative kræfter studiebyen rummer også bliver bragt i spil. 

Kontur er gratis og finder sted ved campuspladsen foran SDU i Kolding den 11. september fra klokken 16.00 til 00:00. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej. Det er Studieby Kolding som står bag Kontur 2020 i samarbejde med Designskolen Kolding, UC SYD, IBA Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet Kolding og Kolding Kommune.

Fakta om Kontur 

• Det er en gratis endagsfestival
• Det er studerende fra de videregående uddannelsesinstitutioner, der er med til at planlægge og afvikle Kontur
• Pladsen er åben for alle
• Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer
• Det er Kolding Kommune, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC SYD, Syddansk Universitet Kolding og Studieby Kolding, som står bag Kontur.