Kontur - StudiebyFestival

Kom og vær med når Kolding sparker studieåret i gang med et brag af en festival.

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – studiebyfestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder. Det er de studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner, der har været med til at booke navnene til Kontur – StudiebyFestivalen. 

Kontur er gratis og finder sted ved campusområdet i Kolding den 7. september fra klokken 15.00 til 22:30. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej.

 

Fool

Du har helt sikkert hørt den danske popduo. For med et forår hvor makkerparrets hits ’Strapped’ og ’Outcast’ har ligget i højrotation på P3 og har haft over 20 millioner streams, så skal man næsten have boet under en sten for ikke at have hørt dem.

Læs mere om Fool her

When Saints Go Machine

Efter tre års pause, er den anmelderroste københavnske kvartet Whens Saints Go Machine endelig tilbage på de danske musikscener. Den 7. september er de, efter at have spillet tætpakkede koncerter på næsten samtlige af sommerens store danske festivaler, klar til at indtage scenen på campusområdet.

Læs mere om When Saints Go Machine her

Faustix og Mendoza 

Når septembermørket sænker sig over Kontur - StudiebyFestival bliver der til gengæld skruet helt op for festen på scenen. Her står festskaberen over dem alle, Faustix, som klar til at erobre natten og forvandle pladsen foran SDU til et brag af en studiestart. Udover Faustix er DJ-dronningen Mendoza også med til at skrue helt op for stemningen i campusområdet d. 7 september. Hun er kendt for altid at skabe en farverig fest, når hun indtager scenen. Med to kunstnere som begge ved hvordan en fest skal stables på benene, kan publikum godt begynde at glæde sig.

Læs mere om Faustix og Mendoza her

ELO

Det bliver den lokale kunstner ELO som får lov til at fyre op under publikum, når der den 7. september afholdes Kontur - studiebyfestival i Kolding. ELO lover at han vil forvandle campusområdet til en stor fest inden han overlader scenen til Fool, Mendoza, When Saints Go Machine og Faustix.

 

Musikprogram 

Kl. 15.30 Elo
Kl. 16.30 Fool
Kl. 17.30 Mendoza
Kl. 18.30 SunCity
Kl. 20.00 When Saints Go Machine
Kl. 21.45 Faustix

 

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – studiebyfestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder.

Kontur – studiebyfestival handler ikke bare om musik, men har i høj grad fokus på at udvikle det fælles studiemiljø på tværs af uddannelsesinstitutionerne. Derfor er der som noget nyt kommet en række nye aktiviteter på programmet fx en stand, hvor du kan sy din egen mulepose af genbrugsstof, male et fælles maleri med kunstneren Phuc Van Dang, vinde fede præmier til Bingo, spille et sæt volley og en række andre events.

 

Aktivitetsprogram
Kl. 15.00-15.30: Vind fede præmier til Bingo med Djøf
Kl. 15.00-18.00: Spil et sæt volley
Kl. 15.00-18.00: Sy din egen blomsterkrans
Kl. 15.00-22.30: Lav din egen blomsterkrans
Kl. 15.00-22.30: Få en (fake) tattovering i HAU’s tattoo shop
Kl. 15.00-22.30: Chill i vores hyggelige å-lounge "Blue Lagoon" 
Kl. 15.30-17.30: Deltag i en kunstworkshop med Phuc Van Dang
Kl. 18.00-20.00: Beer pong turnering

Street food trucks

  • Vex Mex
  • The Burger Shack
  • Saweddee
  • Aekvator kaffe
  • Nord Gourmet

Fakta om Kontur 

• Det er en gratis endagsfestival
• Det er studerende fra de videregående uddannelsesinstitutioner, der er med til at planlægge og afvikle Kontur
• Pladsen er åben for alle
• Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer
• Det er Kolding Kommune, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC SYD, Syddansk Universitet Kolding og Studieby Kolding, som står bag Kontur.