Kontur - StudiebyFestival

Kom og vær med når Kolding sparker studieåret i gang med et brag af en festival.

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – studiebyfestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder. Det er de studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner, der har været med til at booke navnene til Kontur – StudiebyFestivalen. Musikprogrammet og de øvrige festivalaktiviteter vil løbende blive offentliggjort. 

Fool

Du har helt sikkert hørt den danske popduo. For med et forår hvor makkerparrets hits ’Strapped’ og ’Outcast’ har ligget i højrotation på P3 og har haft over 20 millioner streams, så skal man næsten have boet under en sten for ikke at have hørt dem.

Læs mere om Fool her

When Saints Go Machine

Efter tre års pause, er den anmelderroste københavnske kvartet Whens Saints Go Machine endelig tilbage på de danske musikscener. Den 7. september er de, efter at have spillet tætpakkede koncerter på næsten samtlige af sommerens store danske festivaler, klar til at indtage scenen på campusområdet.

Læs mere om When Saints Go Machine her

Faustix og Mendoza 

Når septembermørket sænker sig over Kontur - StudiebyFestival bliver der til gengæld skruet helt op for festen på scenen. Her står festskaberen over dem alle, Faustix, som klar til at erobre natten og forvandle pladsen foran SDU til et brag af en studiestart. Udover Faustix er DJ-dronningen Mendoza også med til at skrue helt op for stemningen i campusområdet d. 7 september. Hun er kendt for altid at skabe en farverig fest, når hun indtager scenen. Med to kunstnere som begge ved hvordan en fest skal stables på benene, kan publikum godt begynde at glæde sig.

Læs mere om Faustix og Mendoza her

 

Det er Studieby Kolding som står bag kontur 2018 i samarbejde med Designskolen Kolding, UC SYD, IBA Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet Kolding og Kolding Kommune. Kontur er gratis og finder sted ved campusområdet i Kolding den 7. september fra klokken 15.00 til 22:30. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej.

Læs mere om festivalen her

 

Fakta om Kontur 

• Det er en gratis endagsfestival
• Det er studerende fra de videregående uddannelsesinstitutioner, der er med til at planlægge og afvikle Kontur
• Pladsen er åben for alle
• Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer
• Det er Kolding Kommune, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC SYD, Syddansk Universitet Kolding og Studieby Kolding, som står bag Kontur.