StudieRock - Tak for i år

Studieåret på Koldings uddannelser blev igen skudt i gang med en stor koncert den 8. september. Det var Rasmus Walter, Kellermensch og Kongsted der optrådte til dette års StudieRock. Tak til alle dem der kom og festede med. 

 

 

Om StudieRock 

Det var fjerde gang Kolding Kommune og de videregående uddannelser startede studieåret med en stor koncert.

Det er Studieby Kolding som står bag StudieRock i samarbejde med Designskolen Kolding, UC-Syddanmark, IBA - Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet, Musik Kolding og Kolding Kommune med bidrag fra Erhvervsgruppen Kolding, YouSee, VUC og HF m.fl.

logo væg FB 003

 

Musikprogrammet for StudieRock 2017 

 

rasmus walter instagram

Rasmus Walter

Den første artist på scenen var den folkekære Rasmus Walter. Siden Rasmus Walter debuterede på dansk i 2011 med singlen "Dybt Vand", er det i den grad gået slag i slag. Han har kunnet fejre guld på alle sine tre soloalbums med landeplager som ’Endeløst’ og ’Verden i stå’. 

 

kongsted instagram

Kongsted 

Kongsted har et imponerende bagkatalog, og hans tracks er tilsammen blevet streamet mere end 39 millioner gange. Kongsteds største, kommercielle succeser til dato er sangene ”Whine Dat” (mere end 11 millioner streams), og ”Chuck Norris” (mere end 13 millioner streams). Sangen ”Gimme Love” er lige blevet udgivet, og bliver uden tvivl et af årets sommerhits. De seneste år har Kongsted bevaret positionen som en af Danmarks bedste DJ’s.

kellermensch foto instagram

Kellermensch   

Det danske rock/metal-band Kellermensch gjorde Rasmus Walter og Kongsted selskab på scenen, og satte en fed streg under ”rock” til StudieRock.   

Kellermensch tog anmelderne med storm i både ind-og udland, da de i 2012 udgav deres selvbetitlede debutalbum. Med deres slagkraftige, mørke, melankolske sange og et intenst liveshow gik de sejrsgang på de store scener i Europa

Da Kellermensch optrådte til Spot Festival i år kvitterede musikmagasinet Gaffa med seks ud af seks mulige stjerner og skrev blandt andet:

"Kellermensch er tilbage. Efter aftenens koncert på Spot Festival har de efterladt publikum sultne, men kræsne. En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage.” 

Tainted Lady 

Det var det Koldingenske rockband Tainted Lady, som fik lov til at fyre op under publikum til StudieRock.

Tainted Lady er et energisk rockband, som består af Michael Catton, Jonatan Shoshan, Anders Frank, Daniel Bach og Fred Over. Bandet der har spillet sammen siden de var teenager, og i 2015 kom den engelskfødte sanger Michael Catton med på holdet.  Bandets musik lyder som god gammeldags rock, men det er ikke uden et moderne præg. Drengene udgav deres debutalbum "How The Mighty Have Fallen" tilbage i maj.

 

Spilleplan for StudieRock

16:00 Pladsen åbner

17:00 Velkomst

17.05 Tainted Lady 

18:30 Rasmus Walter

20:15 Kellermensch

22:15 Kongsted 

23:30 Pladsen lukker