IBA Erhvervsakademi Kolding

 

IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder vide-regående fuldtids- og deltidsuddannelser. Samlet set har vi mere end 160 uddannel-ser og fag fordelt på forskellige videregåen-de niveauer. Det er både erhvervsakademi-, professionsbachelor-, akademi-, diplom- og masterniveau. Vores nuværende uddan-nelsesinstitution ligger i midtbyen. Men fra sommeren 2019 står vores nybyggede erhvervsakademi færdigt og bliver en del af Campus Kolding - tæt ved banegården.  Vi har uddannelser inden for markedsføring, finans og økonomi, ledelse, projektledelse, it og web, iværksætteri, digital marketing, kommunikation og produktion.

På IBA Erhvervsakademi Kolding har vi fokus på samarbejdet med erhvervslivet og andre uddannelsesinstitutioner. Både lokalt, nationalt og internationalt. Det betyder, 
at vores studerende arbejder med udfor-dringer fra erhvervslivet, allerede mens de studerer.


Akademiet har flere end 130 medarbejdere og 1.500 fultidsstuderende fra hele verden.

Du kan læse mere om vores uddannelser og vores værdier på IBA - Erhvervsakademi Kolding 

 

0
Studerende
 
0
Uddannelser
 

Martin Hansen

20 år - Boet i Kolding siden: 2014
 
IBA Erhvervsakademi Kolding
Marketing Management
 

”Kolding er en storby – men på den lille, fede og nærværende måde”

”Marketing Management var mit første valg. Jeg overvejede at søge ind i Odense, men valgte Kolding – og dét har jeg ikke fortrudt. IBA er et spændende sted med mange linjer og et fedt miljø. Derudover er jeg allerede blevet rigtig glad for Kolding. De helt store studiebyer, kan godt være for store. Her i Kolding er der lidt mindre beton og lidt mere sjæl tilbage i byen. Kolding har alt det, en stor by skal have. Der er masser af butikker, masser af kulturliv og masser af tilbud – langt flere, end jeg har råd til. Så jeg mangler ikke noget.”

Læs hele Martins historie her

 

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding
Havneparken 1
6000 Kolding
72 11 82 00

Se hjemmeside