Syddansk Universitet

 

På Syddansk Universitets campus i Kolding bliver du en del af et tæt og dynamisk uddannelses- og forskningsmiljø, der netop er flyttet ind i Danmarks måske smukkeste universitetsbygning centralt i Kolding.

Campus Kolding er Koldings største uddannelsesinstitution. Stor nok til at have et godt uddannelsestilbud med uddannelser inden for design, IT og kommunikation, entreprenørskab, erhvervsøkonomi og turisme – men samtidig ikke større end de fleste kender hinanden, og det sociale miljø fungerer optimalt.

Vi tilbyder en række bacheloruddannelser, der alle giver mulighed for, at du kan fortsætte på en kandidatuddannelse hos os, og på den måde kan du færdiggøre hele din uddannelse i det tætte og innovative forsknings- og uddannelsesmiljø på Syddansk Universitet i Kolding.

Mange forbinder universitetsundervisning med kæmpe auditorier og lange, teoritunge forelæsninger. Den slags får du da også hos os. Men forelæsningen er kun én blandt mange undervisningsformer på det moderne universitet. Rigtig meget af undervisningen foregår på mindre hold og er dialogbaseret. Som universitetsstuderende har du både indflydelse på og et eget ansvar for din læring. Hér kan du forfølge de emner og den faglighed, du brænder allermest for. Og du kommer både i dybden og får det store overblik.

Vi flyttede ind i vores nye bygning i september 2014, og vi er alle sammen rigtig glade for den. Der er god plads – 13.600 m2 – og huset har et fantastisk miljø med en 6 etagers atriumgård i midten.

Du kan læse mere om vores mange uddannelsestilbud og campus i Kolding på sdu.dk.

 

 

0
Studerende
 
0
Uddannelser
 
SB portræt line 2016 small

Line Lindblad Storm

25 år - Har altid boet i Kolding
 
Syddansk Universitet
HA, Entreprenørskab og innovation
 

“Jeg troede, jeg skulle til København eller Århus, men drømmestudiet lå i Kolding.”

Jeg er faktisk født og opvokset i Kolding, og som så mange andre unge mennesker, troede jeg, at jeg skulle flytte til København eller Århus for at læse. Men mit drømmestudie viste sig at ligge i min fødeby, og så blev jeg altså hængende. Det er jeg nu slet ikke ked af, for Kolding er bare en dejlig by.

Læs hele Lines historie her

Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Universitetsparken 1
6000 Kolding
65 50 10 00

Se hjemmeside