Kontur - StudiebyFestival

Kontur vender tilbage og vi er allerede i fuld gang med planlægningen af årets studie-koncert.

Festivalen tegner konturerne op for en helt ny og fælles studiestart i Kolding. Kontur – StudiebyFestival byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder. Det er de studerende fra byens fire videregående uddannelsesinstitutioner, der har været med til at booke navnene til Kontur – StudiebyFestivalen. 

Kontur er gratis og finder sted ved campusområdet i Kolding den 6. september fra klokken 16.00 til 23:00. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej.

Kontur byder på koncertoplevelser, streetfood, installationskunst og hyggelige loungeområder.

Eventen er gratis og finder sted ved campusområdet i Kolding den 6. september fra klokken 16.00 til 23:00. Alle er velkomne til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej

Vi inviterer til åben workshop den 9. april kl. 15.00-17.00 for alle studerende i Kolding. Kom med input og idéer til artister og aktiviteter. Vi sørger for gratis kage og kaffe til alle der kommer. Stay tuned for mere info.

Det er Studieby Kolding som står bag Kontur 2019 i samarbejde med Designskolen Kolding, UC SYD, IBA Erhvervsakademi Kolding, Syddansk Universitet Kolding og Kolding Kommune.

Fakta om Kontur 

• Det er en gratis endagsfestival
• Det er studerende fra de videregående uddannelsesinstitutioner, der er med til at planlægge og afvikle Kontur
• Pladsen er åben for alle
• Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer
• Det er Kolding Kommune, IBA Erhvervsakademi Kolding, Designskolen Kolding, UC SYD, Syddansk Universitet Kolding og Studieby Kolding, som står bag Kontur.