StudieRock

StudieRock 2016

Kom og oplev Mads Langer efterfulgt af den danske dj og producer-dio TooManyLeftHands. Djämes Braun runder aften af og skruer op for festen med deres populære dance-hall musik.

Spilleplan for StudieRock den 2. september
16:00 Pladsen åbner
17:00 Velkomst
17.05 BLINDHEART
18:30 Mads Langer med band
20:15 TooManyLeftHands
22:15 Djämes Braun
23:30 Pladsen lukker

Store danske navne gæster Kolding
Det er nogle af Danmarks største musikere som indtager StudieRock. Mads Langer har bjergtaget Danmark med sine iørefaldende og velskrevne popsange siden 2005, og han har netop udgivet sit femte album Reckless Twin. Det er med hits som Elephant, Microscope og Heartquake, den 31-årige sangskriver har spillet sig ind på hitlister i Danmark og resten af Europa. Dermed er der tale om et af Danmarks allerstærkeste popnavne som giver koncert StudieRock.

Mads Langer får følgeskab af den dugfriske Dj-duoen TooManyLeftHands, hvor ekstatisk festeksplosion er i vente. Siden TooManyLeftHands fik gennembruddet med megahittet ”To Young To Die” sidste år og løb af med titlen ‘Årets Danske DJ” ved Danish Music Awards, har de skabt sig en stor fanskare.

Reggaeduoen Djämes Braun runder aftenen af og skruer op for festen med deres populære dance-hall musik. Hvis du har du har været i nærheden af radioen det seneste år har du med garanti hørt deres topsingle ”fugle”. Duoen er nærmest blevet synonym med leg med ord, ørehængende melodiøsitet og noget til både hjertet og danseskoene.

Der er med andre ord lagt op til fest, når Mads Langer, TooManyLeftHands og Djämes Braun giver koncert i Kolding til StudieRock 2016.

tmlh artist

StudieRock og Stedsans 

Under koncerten vil publikum blive taget med på en visuel oplevelsesrejse gennem Kolding, når billeder fra Kolding Studiebys fotokonkurrence bliver vist på storskærm. Fotokonkurrencen ligger sig op af trekantområdets festuge, hvor temaet i år er stedsans. De studerende har taget billeder af deres favorit steder i Kolding og delt dem på instagram med hashtagget #studiebykolding. Det er publikum der på fredag til StudieRock skal stemme på det bedste billede og dermed afgøre hvem der vinder de 6.000 kr. som er på højkant. Afstemningen foregår over instagram ved at man liker det billede man synes bedst om, og kl. 23.30 vurderes det hvilket billede der er har fået flest likes.

Fakta om StudieRock
Det er tredje gang Kolding Kommune og de videregående uddannelser sparker studieåret i gang med et brag af en koncert. Da der er sidste år blev holdt StudieRock i Kolding dukkede rundt regnet 5000 mennesker op for at fejre studiebyen Kolding. Alle er velkommen til koncerten – uanset, om man er studerende eller ej. StudieRock er gratis og finder sted ned ved campusområdet fra kl. 17 til 23.30. Der sælges øl, vand og mad fra boder på koncertpladsen.

Det er Studieby Kolding som står bag StudieRock 2016 i samarbejde med Designskolen Kolding, UC-Syddanmark, IBA – Erhvervsakademi Kolding, SDU, Erhvervsgruppen Kolding og Kolding Kommune. MusikKolding står for den praktiske afvikling af koncerten.

StudieRock 2016 støttes af Kolding Kommunes Kulturudvalg. Foruden bidrag fra partnergruppen, støttes StudieRock 2016 af en række lokale organisationer– River Online, VUC og HF Kolding, Sydbank, Jyske Bank, Lemvigh Müller, Business Kolding m.fl.

 logo til web