IBA Erhvervsakademi Kolding

 

IBA Erhvervsakademi Kolding tilbyder videregående fuldtids- og deltidsuddannelser. Samlet set har vi mere end 150 uddannelser og fag fordelt på erhvervs- akademi-, professionsbachelor-, akademi-, diplom- og masterniveau. Vores fuldtidsuddannelser ligger på to lokationer i nærheden af Kolding Banegård.

Vi har uddannelser inden for markedsføring, finans og økonomi, ledelse, projektledelse, it og web, iværksætteri, digital marketing og kommunikation. Seneste skud på stammen mht. fuldtidsuddannelser er Produktionsteknolog og Finansbachelor, som startede de første hold i efteråret 2015.

På IBA Erhvervsakademi Kolding har vi fokus på samarbejdet med erhvervslivet og andre uddannelsesinstitutioner både lokalt, nationalt og internationalt. Det betyder, at vores studerende får erfaring med arbejdsgange og udfordringer i erhvervslivet, allerede mens de studerer.

Akademiet har mere end 120 medarbejdere og 1.500 fultidsstuderende fra hele verden.

Du kan læse mere om vores uddannelser og vores værdier på IBA - Erhvervsakademi Kolding 

 

0
Studerende
 
0
Uddannelser
 

Martin Hansen

20 år - Boet i Kolding siden: 2014
 
IBA Erhvervsakademi Kolding
Marketing Management
 

”Kolding er en storby – men på den lille, fede og nærværende måde”

”Marketing Management var mit første valg. Jeg overvejede at søge ind i Odense, men valgte Kolding – og dét har jeg ikke fortrudt. IBA er et spændende sted med mange linjer og et fedt miljø. Derudover er jeg allerede blevet rigtig glad for Kolding. De helt store studiebyer, kan godt være for store. Her i Kolding er der lidt mindre beton og lidt mere sjæl tilbage i byen. Kolding har alt det, en stor by skal have. Der er masser af butikker, masser af kulturliv og masser af tilbud – langt flere, end jeg har råd til. Så jeg mangler ikke noget.”

Læs hele Martins historie her

 

IBA Erhvervsakademi Kolding

IBA Erhvervsakademi Kolding
Ålegården 2-4 
6000 Kolding
72 11 82 00

Se hjemmeside